Hírek - aktualitások

2017-ben is Pódium

Idén is szeretettel várunk benneteket Óbudán a Kolosy téren. Nyitás 2017. május 2-án délután.

2016-ban is vár a megújult Pódium

2016. április 18-ától szeretettel várja új és régi vendégeit a Pódium, a Kolosy téren. A kedvelt italok, ételek és programok mellett megszámlálhatatlan újítással készülünk az új szezonra. Idén is lesznek izgalmas sportesemény közvetítések, kihagyhatatlan zenei programok és természetesen biztosított lesz a kikapcsolódáshoz elengedhetetlen, remek hangulat is. A környék is egyre letisztultabb és rendezettebb. A Bécsi út például most már nem az építkezési romokkal, hanem a Pódium bejáratától pár lépésre megálló fonódó villamosokkal járul hozzá a hely hangulatához.

Nyári kedvencek a Pódium grillkonyhájában

Ki tudna ellenállni egy könnyű, ízletes grillzöldségtálnak, vagy egy mediterrán csirkesalátának? A Pódium teraszán a nyár grillezett slágerételeit izgalmas fűszerekkel, szószokkal, tálalással tettük különlegessé. Kihagyhatatlan élmény!

A legjobb teraszos helyek közt a Pódium

Budapest egyik legjobb terasza a Pódium, melynek pozitívumait a FUNZINE magazin ajánlója részletezi. A 2015-ös idényt megújult, hangulatos belső térrel, berendezéssel és kibővült italválasztékkal kezdtük meg. Ezt vendégeink mellett az online portál is felfedezte.

Elérhetőségeink

Cím: 1032 Budapest Kolosy tér 3. | Tel: 06 20 485 8485 | Email: info@kolosypodium.hu

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 11.00 - 02.00 | Vasárnap: 16.00 - 02.00